- Sarna - comber
- Ziemniaczki ugotowane w skórce
- Borowiki mrożone Forrest
- Szpinak
- Sos hiszpański
Mięso oczyść, wytnij steki ok. 200-250 g, obsmaż (mięso nasmaruj wcześniej oliwą lub olejem), a następnie wrzuć na rozgrzaną suchą patelnię. Następnie mięso włóż do pieca rozgrzanego do 130°, aby jego temperatura osiągnęła 52°. Na patelnię po obsmażeniu mięsa wrzuć szpinak na ok. 5 sekund. Ziemniaki tournee – ugotowane przytnij na podobną długość i skrój, boki ruchem kulistym, tak by każdy miał 7 rantów. Następnie umieść je w wysokiej patelni z masłem i wodą (90/10), dopraw do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Ziemniaki muszą się zagrzać. Grzyby rozmroź dzień wcześniej, zagotuj w maśle, do którego możesz dodać czosnek, tymianek. Masło z grzybami zagotuj pod przykryciem z papieru do pieczenia (pergamin), a następnie odstaw w ciepłe miejsce.
Przed samym wydaniem grzyby odcedź i przesmaż na patelni, krojąc je na pół. Grzyby smaż na złoty kolor. Podgrzej sos hiszpański z dodatkiem czosnku, tymianku i masła. Układaj na talerzu.