• Korpus koszyk maxi deserowy 60/45 15 szt.
Żelka mango
• Pulpa mango 250 g
• Pasta Dreidoppel brzoskwinia-marakuja 20 g
• Sanett 12 g
Krem gruszkowy
• Śmietana 32% 200 g (1)
• Mascarpone 200 g
• Sanett 24 g
• Śmietana 32% 328 g (2)
• Cukier 48 g
• Pasta Gruszka Dreidoppel 50 g
Żelka mango:
Pulpę mango zagotuj. Dodaj Sanett oraz pastę, wymieszaj. Masę wlej do form silikonowych o średnicy 4 cm i zamroź.
Krem gruszkowy:
Śmietanę (1) i cukier zagotuj. Dodać Sanett, wymieszaj. Następnie dodaj serek mascarpone, wymieszaj razem do połączenia się składników. Dodaj śmietanę (2) i pastę. Przykryj folią i odstaw do lodówki na 12 godz. Zastygnięty krem ubij w mikserze i nałóż do połowy koszyczka. Włóż żelkę i pozostałą część kremu.
Do dekoracji użyj listków lemon Barbara Decor oraz świeżych owoców i mikroziół.